Najnovije vesti
Home / Društvo / U ZAJEČARU OTVORENA MODERNA AUTOBUSKA STANICA kompanije Nikolić prevoz
U ZAJEČARU OTVORENA MODERNA AUTOBUSKA STANICA kompanije Nikolić prevoz

U ZAJEČARU OTVORENA MODERNA AUTOBUSKA STANICA kompanije Nikolić prevoz

Moderna autobuska stanica „Nikolić prevoz“ otvorena je danas u Zaječaru, a prvi autobusi sa ove stanice krenuli su za Austriju i Nemačku.

Objekat se nalazi u Hajduk Veljkovoj ulici, kod bivše Timočanke, na površini od oko 680 kvadrata, a kompanija zapošljava stotinu radnika i ima vozni park od 32 autobusa.

„Ovo je moderan i funkcionalan objekat, mi smo se potrudili da podignemo kvalitet naših usluga i da u ovoj godini jubileja, kada Nikolić prevoz slavi 20 godina postojanja i rada obogatimo i vozni park i da otvorimo dva objekta, jedan smo već otvorili u Negotinu i ovaj drugi danas u Zaječaru“, ističe Predrag Dinkić iz kompanije Nikolić prevoz i dodaje da je u planu, krajem godine, nabavka i najmodernijeg autobusa, dabldekera marke Setra.

Direktor kompanije Goran Nikolić je kazao da se nastavlja sa ostvarenjem poslovnih planova, kao i sa pružanjem još kvalitetnijih usluga kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju.

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, izrazio je zadovoljstvo što je u jedan ovakav infrastrukturni projekat investirano upravo u Zaječaru.

„Veliko mi je zadovoljstvo da posle dužeg vremena Zaječar dobije jedan ovakav ozbiljan infrastrukturni projekat i to privatnom investicijom. Velika zahvalnost i porodici Nikolić i svim ljudima koji rade u ovoj kompaniji za uloženi trud i brzinu sa kojom su sagradili objekat koji predstavlja zaista jedan pomak u oblasti saobraćajne infrastrukture u gradu“, naveo je Boško Ničić.

Kompanija Nikolić prevoz je, inače, od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture među prvima u Srbiji dobila licencu za pružanje staničnih usluga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>