Najnovije vesti
Home / Društvo / U Zaječaru će biti obeležen Dan pobede nad fašizmom
U Zaječaru će biti obeležen Dan pobede nad fašizmom

U Zaječaru će biti obeležen Dan pobede nad fašizmom

Povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom, sutra će u Zaječaru biti organizovano polaganje venaca na spomenik poginulima za oslobođenje Zaječara u Drugom svetskom ratu.

Tradicionalno, više godina unazad, delegacije, među kojima i delegacija ambasade Ruske federacije u Srbiji i delegacija ambasade Azerbejdžana u Srbiji, učestvuju u polaganju venaca na spomenik hrabrim vojnicima koji su žrtvovali svoje živote za oslobođenje našeg grada u Drugom svetskom ratu i čija je hrabrost upisana najvećim slovima u istoriju Zaječara.

Ovim povodom gradonačelnik Zaječara Boško Ničić prirediće sutra prijem u salonu Gradske uprave u Zaječaru za predstavnika ambasade Ruske federacije.
Prijem će biti upriličen u 11 sati i 30 minuta.

Nakon prijema, pristupiće se ceremoniji polaganja venaca na spomenik oslobodiocima Zaječara u Drugom svetskom ratu, čiji je početak predviđen za 12.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>