Najnovije vesti
Home / Ritam grada / U TOKU UREĐENJE ATARSKIH PUTEVA U ZAJEČARSKIM SELIMA
U TOKU UREĐENJE ATARSKIH PUTEVA U ZAJEČARSKIM SELIMA

U TOKU UREĐENJE ATARSKIH PUTEVA U ZAJEČARSKIM SELIMA

Grad Zaječar je prošao na konkursu po projektu „Uređenje nekategorisanih puteva i otresišta u 2017. godini“, koji je ranije raspisala Uprava za poljoprivredno zemljište pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

U toku je realizacija ovog projekta po kome se uređuju atarski putevi u zaječarskim selima. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je juče obišao radove.

Za sledeću godinu u planu su mnogo veća ulaganja grada Zaječara u atarske puteve.

Po projektu „Uređenje nekategorisanih puteva i otresišta u 2017. godini“ radi se oko 850 kilometara atarskih puteva u celoj Srbiji.

Još 66 gradova i opština u Srbiji ima mogućnost da uredi svoje nekategorisane puteve, a ukupno je po projektu konkurisalo 169 gradova i opština.

One comment

  1. Sramota za Zajecar i njene rukovodioce. Po ko zna koji put se platilo asvaltiranje Savnicke ulice a ona je u ocajnom stanju. Zar gradjani svakoj novoj „vlasti“ treba iznova da placaju?!! Nista protiv asvaltiranja seoskih ulica nemam,ali red je i da nakon nekoliko decenija asvaltiraju i gradske ulice u ovom slucaju Savnicku ulicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>