Najnovije vesti
Home / Kultura / U SUSRET OUTHIDE FESTIVALU: Mladen i Marko o festivalu, kampu i pratećim sadržajima
U SUSRET OUTHIDE FESTIVALU: Mladen i Marko o festivalu, kampu i pratećim sadržajima

U SUSRET OUTHIDE FESTIVALU: Mladen i Marko o festivalu, kampu i pratećim sadržajima

Bliži se četvrti Outhide festival koji će se 26. i 27. jula održati na Vešalima na Kraljevici. Kao uvertira za glavne festivalske dane u nedelju 21. jula krenuće prateći dnevni saržaji.

Prva na programu je izložba Nataše Dinić čije je otvaranje najavljeno za 17 časova u Galeriji Art&Soul. Osim toga zainteresovani će imati priliku da prisustvuju velikom broju izložbi, panel diskusija, projekcija…  Sadržaji su namenjeni kako mladima tako i odraslima i deci.

,,Outhide je kreativna i inovativna kulturološka multimedijalan platforma koja kroz kvalitetan i raznovrsan program istoimenog festivala želi da unapredi kulturnu scenu, kao i turističku ponudu i lokalnoekonomski razvoj grada Zaječara. Promocijom i afirmacijom kulture želimo da unapredimo kvalitet života i način provođenja slobodnog vremena sugrađana“ ističu organizatori.

Mladen Stefanoviski i Marko Sibinović su za Magnum radio govorili o Outhide festivalu, kampu i pratećim sadržajima u okviru emisije Ritam grada. Poslušajte ceo intervju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>