Najnovije vesti
Home / Vesti / U susret Danu žena počelo podnošenje zahteva za postavljanje štandova na Trgu
U susret Danu žena počelo podnošenje zahteva za postavljanje štandova na Trgu

U susret Danu žena počelo podnošenje zahteva za postavljanje štandova na Trgu

U susret Danu žena, Gradska uprava u Zaječaru objavila je oglas za zauzeća javne površine na Trgu oslobođenja, od Osnovnog suda prema Narodnom muzeju, radi postavljanja osam šatora za prodaju osmomartovskog programa. Zahteve za zauzeće javne površine radi korišćenja šatora mogu da podnesu sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici, koji su registrovani za obavljanje određene delatnosti do srede, 28. februara.

Prostor  za postavljanje šatora za prodaju osmomartovskog programa biće odobren od 6. do 8. marta, odnosno 3 dana. Zauzeće javnih površina Gradska uprava odobravaće po osnovu podnetih zahteva na obrascu koji se mogu dobiti u informativno-uslužnom centru Gradske uprave grada Zaječara.

Zauzeće javne površine odobravaće se uz plaćanje početnog iznosa naknade od 50,00 dinara po jednom metru kvadratnom dnevno, lokalne komunalne takse od 150,00 dinara po jednom metru kvadratnom dnevno i naknade za korišćenje šatora u iznosu od 2.736,00 dinara, za ceo period zauzeća.

U slučaju da se za zauzeće javne površine javi više zainteresovanih lica, odobrenje će se izdati podnosiocu zahteva koji na javnom nadmetanju ponudi najveću naknadu po metru kvadratnom zauzete površine u odnosu na početni iznos naknade iz tačke, i to 02. marta, u maloj sali Skupštine grada Zaječara, sa početkom u 12,00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>