Najnovije vesti
Home / Vesti / NA ispraćaju stare i DOČEKU NOVE: FOLKLOR, KARNEVAL, PREDSTAVE, AMADEUS BEND, VATROMET
NA ispraćaju stare i DOČEKU NOVE: FOLKLOR, KARNEVAL, PREDSTAVE, AMADEUS BEND, VATROMET

NA ispraćaju stare i DOČEKU NOVE: FOLKLOR, KARNEVAL, PREDSTAVE, AMADEUS BEND, VATROMET

Većina gradova u Srbiji će organizovano, uz muziku popularnih pevača i vatromet, ispratiti staru i dočekati Novu 2020. godinu. Tako će sutra biti i u gradu na Timoku. 

U Zaječaru će program početi tačno u podne, Novogodišnjim karnevalom mališana Predškolske ustanove „Đulići“, nakon čega će biti izvedena predstava učenika Osnovne škole „Ljuba Nešić“ pod nazivom „Ljutito meče“. Najmlađi će, nakon te predstave, imati priliku da uživaju i u predstavi učenika Osnovne škola „Desanka Maksimović“.

U 17.00 sati, na gradskom trgu, glumci zaječarskog pozorišta izvešće predstavu „Šašava novogodišnja bajka“, dok će u 21.00 sat biti priređen nastup Folklornog ansambla „ZORA“.

Zaječarce i njihove goste će u novogodišnjoj noći zabavljati domaći pop sastav „Amadeus bend“ čiji će koncert početi u 22.00 sata, a nakon toga, tačno u ponoć, oni koji su se odlučili da Novu godinu dočekaju baš na gradskom trgu u Zaječaru, uživaće u velikom novogodišnjem vatrometu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>