Najnovije vesti
Home / Vesti / U Srbiji 55 zaraženih – Ana Brnabić: „GRAĐANI NE POŠTUJU PREPORUKE, NE TERAJTE NAS DA UVEDEMO POLICIJSKI ČAS“
U Srbiji 55 zaraženih – Ana Brnabić: „GRAĐANI NE POŠTUJU PREPORUKE, NE TERAJTE NAS DA UVEDEMO POLICIJSKI ČAS“

U Srbiji 55 zaraženih – Ana Brnabić: „GRAĐANI NE POŠTUJU PREPORUKE, NE TERAJTE NAS DA UVEDEMO POLICIJSKI ČAS“

U Srbiji do sada 55 potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom!

U Republici Srbiji je do osam časova 16. marta 2020. godine registrovano ukupno 55 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja do osam časova, 16.03.2020. godine testirani su uzorci 18 osoba od kojih je 7 pozitivnih i 11 negativnih na novi korona virus.

Tri osobe se nalaze u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom slikom, dok su četiri osobe zadržane na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.

Do osam časova 16. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirana je ukupno 301 osoba koja je ispunjavala kriterijume definicije slučaja.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je jutros videla veliki broj starijih građana na ulicama, što je krajnje „poražavajuće“ nakon apela predsednika Srbije.“Nemojte da nas terate da uvedemo policijski čas“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>