Najnovije vesti
Home / Vesti / U Regionalnoj privrednoj komori Zaječar do kraja godine edukacije, seminari, radionice
U Regionalnoj privrednoj komori Zaječar do kraja godine edukacije, seminari, radionice

U Regionalnoj privrednoj komori Zaječar do kraja godine edukacije, seminari, radionice

BESPLATNI SEMINARI U KOMORI – O IZMENAMA, PROPISIMA I PRIPREMI ZA IZRADU ZAVŠNOG RAČUNA I O BRENDIRANJU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

U Regionalnoj privrednoj komori Zaječar danas je održana konferencija za novinare na kojoj je bilo reči o aktivnostima Komore Zaječar u narednom periodu.

Predsednik Regionalne privredne komore Zaječar Dejan Tošić je ovom prilikom govorio i o pripajanju  Privrednoj komori Srbije.

„Od 1. januara 2017. godine poslovaćemo u sklopu Privredne komore Srbije, a 28.novembra na osnovu Odluke Upravnog odbora PKS formirana je Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga“.

Na konferenciji za novinare je bilo reči o mnogim prezentacijama, edukacijama, seminarima koji  će biti organizovani u Komori Zaječar do kraja godine.

Maja Milutinović sekretar Udruženja u RPK Zaječar, najavila je edukaciju za privrednike, koja će se 6.decembra održati u Regionalnoj privrednoj komori Zaječar. U pitanju je besplatan seminar na temu aktuelnih izmena i propisa iz 2016.god i pripreme za izradu završnog računa. Biće reči i o porezu na dobit, o novim  zdravstvenim  knjižicama, obračunu za naknade za bolovanje.

Dijana Dijanović sekretar  Udruženja za poljoprivredu, na konferenciji je govorila o seminaru koji će se 8. decembra održati u Regionalnoj privrednoj komori Zaječar. RPK Za, Raris, PKS i Zavod za intelektualnu svojinu organizuju seminar „Brendiranje poljoprivrednih proizvoda u funkciji  razvoja turizma“. Seminar je namenjen predstavnicima institucija i privrednim društvima koji žele da afirmišu svoje proizvode i usluge, a u cilju podizanja konkurentnosti, kroz zaštitu prava intelektualne svojine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>