Najnovije vesti
Home / Sport / U ponedeljak sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga
U ponedeljak sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga

U ponedeljak sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga

O SASTAVU I KALENDARU OKRUŽNE LIGE

# Kako će izgledati takmičenje naredne sezone zavisi i od odluka FS RIS

Predsednik Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, Goran Tomić, zakazao je za ponedeljak sednicu na kojoj će se glavna rasprava voditi oko sastava, te kalendara Okružne lige za takmičarsku 2018/2019 godinu. Debata se očekuje oko učešća Lubničana, sokobanjskog Ozrena i još nekih ekipa. Uticaj će imati i odluke koje će, na sastanku koji se održava danas, doneti organi Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i tiču se sastava i rasporeda takmičenja u Zoni “Istok”.

Članovi odbora takođe će razmatrati izveštaj o protekloj sezoni u Okružnoj ligi i aktuelno stanje na nivou FSZO i FS RIS, donošenje odluka o održavanju Konferencije klubova okružne lige, takmičenju mlađih kategorija, troškovniku. Na dnevnom redu je i imenovanje organa za vođenje Okružne, lige pionira i mlađih pionira, utvrđivanje liste sudija i delegata, kao i održavanje obaveznih seminara za službena lica i trenere u okružnoj i ligama u nadležnosti saveza Zaječarskog okruga.

R.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>