Najnovije vesti
Home / Ritam grada / U ponedeljak počinju pripreme ZAJEČARSKIH RUKOMETAŠICA I RUKOMETAŠA
U ponedeljak počinju pripreme ZAJEČARSKIH RUKOMETAŠICA I RUKOMETAŠA

U ponedeljak počinju pripreme ZAJEČARSKIH RUKOMETAŠICA I RUKOMETAŠA

OBE EKIPE SA NOVIM TRENERIMA

*Rukometašice će voditi iskusni Živojin Maksić, a rukometaše njihov bivši igrač Jugoslav Petrović, doskorašnji trener Bora

Na prvoj sednici novog Upravnog odbora Rukometnog kluba Zaječar (Mladost) odlučeno je da pripreme za novo prvenstvo rukometašica i rukometaša počne u ponedeljak 7. avgusta. Do dolaska Maksića u Zaječar, u prvim danima sa obe ekipe, radiće Jugoslav Petrović.

Jugoslav Petrović je ponikao u školi Rukometnog kluba „Zaječar“, bio je u protekloj sezoni trener rukometaša Bora. Popularni Maksa, pomoćnik ženske selekcije Srbije, već je radio u Zaječaru. Bio je pomoćnik i trener superligaša, ćetvorostrukog prvaka Srbije Zaječara.

Pošto u Zaječaru nema više profesionalnog rukometa, Petrović i Maksić će najviše raditi na stabilizovanju ekipa i uvođenju u viši rang, što je inače i cilj novog rukovodstva Rukometnog kluba Zaječar.

 S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>