Najnovije vesti
Home / Vesti / U Omladinskom centru u Zaječaru nastupa Benny Brickmann Band
U Omladinskom centru u Zaječaru nastupa  Benny Brickmann Band

U Omladinskom centru u Zaječaru nastupa Benny Brickmann Band

U Omladinskom centru u Zaječaru sutra će nastupiti Benny Brickmann Band koga odlikuju fenomenalna duvačka sekcija i sjajan ženski vokal.

Benny Brickman Band čini grupa muzičara okupljenih oko ideje da osim izvođenja obrada Blues i Jazz standarda, repertoar prošire i autorskim kompozicijama. Bogato iskustvo su sticali na nastupima na Jazz i Blues festivalima u zemlji i inostranstvu, ali se i dalje izjašnjavaju kao STREET BAND, pošto pored nastupa na velikim festivalskim scenama, vole i da sviraju na ulicama i u klubovima. Bend je posebno ponosan na nastupe na jednom od najvećih festivala u ovom delu Evrope – Nišville jazz festivalu 2014. i 2015. godine, kada su zatvorili poslednje festivalsko veče. Osim na Nišvillu, bend je svirao i na respektabilnom Bansko jazz festivalu u Bugarskoj, kao i na In Wires festivalu u Užicu.

Cena ulaznica je 200 dinara, a početak koncerta je predviđen za 22 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>