Najnovije vesti
Home / Ritam grada / U Omladinskom centru razgovor i kafa sa Idom Prester
U Omladinskom centru razgovor i kafa sa Idom Prester

U Omladinskom centru razgovor i kafa sa Idom Prester

„Dečiji centar Zaječar”, organizuje razgovor i kafu sa Idom Prester novinarkom i pevačicom grupe “Lollobrigida”, u okviru projekta “Žensko ogledalo”.

Razgovor se organizuje danas u 18 sati u Omladinskom centru u Zaječaru.

Projekat se realizuje uz podršku Zimanovog fonda za mlade, “Zaječarske inicijative”, Fondacije “Iskorak” i Nacionalne zadužbine za demokratiju.

Ida Prester je: tv voditeljka, novinarka,autorka i pevačica benda ”Lollobrigida”. Dobitnica je MTV nagrade za najboljeg regionalnog izvodjača 2009 godine. Do sada je 9 puta nastupala s bendom na Exit festivalu. Na HRT je 10 godina vodila emisiju za mlade Briljanteen.

 Osam godina je bila voditeljka Demofesta u Banja luci. Dve godine zaredom vodila je hrvatski izbor za pesmu Eurovizije, Dora,i HRT. Voditeljka je brojnih muzičkih emisija na TV-u i na radiju. Sa Sergejem Trifunovićem je za MTV vodila emisiju Hitorama. Ida Prester je PR Exit festivala i Share konferencije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>