Najnovije vesti
Home / Vesti / U okviru obeležavanja slave Grada Zaječara uspešno realizovana i akcija „Pitajte svog farmaceuta“
U okviru obeležavanja slave Grada Zaječara uspešno realizovana i akcija „Pitajte svog farmaceuta“

U okviru obeležavanja slave Grada Zaječara uspešno realizovana i akcija „Pitajte svog farmaceuta“

Povodom obeležavanja slave Grada Zaječara, Apoteka „Zaječar“ organizovala je danas akciju „Pitajte svog farmaceuta“. 

Tom prilikom građani su mogli besplatno da prekontrolišu svoje zdravlje, odrede neke zdravstvene parametre, dobiju korisne savete u vezi zdravog načina života, kao i da se upoznaju sa proizvodima koji su inapravljeni u Galenskoj laboratoriji Apoteke „Zaječar“.

„Nastavljamo sa tradicionalnom akcijom „Pitajte svog farmaceuta“ kao naš doprinos obeležavanju gradske slave. I ove godine vršimo promociju aparata za merenje važnih zdravstvenih parametra poput krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi, merimo odnos visine i težine radi procene BMI indeksa i drugo… Izdvojio bih štand na kome se nalaze proizvodi Galenska laboratorija Zaječar, koja našim građanima prezentuje svoju paletu proizvoda po kojima je postala prepoznatiljiva sada već širom Srbije, svakako, kao i kolege iz različitih farmaceutskih kuća koji su prisutnima izložili svoje proizvode“, istakao je mr ph. Ziza Džavid.

On je dodao da je akcija, kao i uvek, posećena.

„Akcija je po običaju izuzetno posećena, čime se još jednom potvrđuje činjenica da su građani svesni važne uloge farmaceuta farmaceuta u zdravstvenom sistemu, da smo mi najdostupniji zdravstveni radnici, do čijeg se saveta saveta, preporuke ili stručne informacije može doći bez ikakvog zakazivnja i čekanja, već je dovoljno posetiti bilo koju našu apoteku, u bilo kom trenutku, gde vas čeka ljubazno osoblje i visokoobrazovani stručnjaci, spremni da odgovore na sva pitanja vezana za prevenciju bolesti, samu terapiju i zdrav način života, naravno sve to uz odličnu saradnju sa lekarima i drugim zdravstvenim radnicima van ustanove. Tako i danas, u duhu slogana akcije ,,Pitajte svog farmaceuta“, svaki građanin može potražiti savet za zdravlje, terapiju, upoznati se sa galenskim i drugim proizvodima i slično. Dodao bih samo da će naša ustanova nastaviti sa različitim projektima, predstoji nam izuzetno aktivna jesen, pri kraju je implementiranje dva nova savetodavna projekta koji se tiču zdravih realizaciji elektronskih recepata što potvrđuje da Apoteka „Zaječar“ prati novitete u svetu informacionih tehnologija i ostale aktuelnosti, a sve u cilju dobrobiti našeg fokusa – a to je zdrav, srećan i zadovoljan korisnik“.

Akcija „Pitajte svog farmaceuta“ biće organizovana u sredu, 25. septembra u Knjaževcu, u četvrtak, 26. septembra u Sokobanji, dok će u Boljevcu biti realizovana u petak, 27. septembra. Sve akcije će biti organizovane od 10.00 do 12.00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>