Najnovije vesti
Home / Negotin / U Negotinu skup ’’Izazovi i mogućnosti u upravljanju komunalnim otpadom na lokalnom nivou u svetlu EU integracija“
U Negotinu skup ’’Izazovi  i  mogućnosti  u  upravljanju  komunalnim otpadom na lokalnom nivou u svetlu EU integracija“

U Negotinu skup ’’Izazovi i mogućnosti u upravljanju komunalnim otpadom na lokalnom nivou u svetlu EU integracija“

Skup „Izazovi  i  mogućnosti  u  upravljanju  komunalnim  otpadom  na lokalnom nivou u svetlu EU integracija“ biće održan sutra, 16 maja u Negotinu. 

 Cilj sastanka je da pomogne istočnoj Srbiji i lokalnim samoupravama da se bolje pripreme za promene  u  upravljanju  komunalnim  otpadom  koje  nastaju  zbog  pridruživanja  Srbije Evropskoj Uniji.

 Na skupu će biti reči o tome kakve se promene mogu očekivati na lokalnom nivou u upravljanju komunalnim otpadom usled procesa EU integracija, koje  su  preporuke  za  lokalne  samouprave  istočne  Srbije  za  bolje  upravljanje komunalnim otpadom,  ali i primeri dobre prakse na lokalnom nivou u upravljanju komunalnim otpadom. Ovo je nastavak skupa koji je održan 23. marta u sali RARIS-a u Zaječaru.

Skup počinje u 11 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>