Najnovije vesti
Home / Sport / U naselju Ključ III VELIKI LETNJI NOĆNI TURNIR u malom fudbalu
U naselju Ključ III VELIKI LETNJI NOĆNI TURNIR u malom fudbalu

U naselju Ključ III VELIKI LETNJI NOĆNI TURNIR u malom fudbalu

Veliki letnji turnir u malom fudbalu „4 na 4″ biće odigran na novootvorenom terenu u Kotlujevcu.

Mesna zajednica Kotlujevac ovog leta organizuje veliki noćni turnir u malom fudbalu na nedavno završenom terenu u naselju Ključ III.

Turnir „Za osmeh i radost naše dece – K3″ organizuje se u nekoliko kategorija, za decu od 2007. do 2009. godišta, za decu 2010. godište i mlađu, i u kategoriji seniora.

Utakmice na turniru, koji počinje 17. juna, a koji se organizuje sa željom da se interesovanje za sport u ovom naselju i gradu podigne na još viši nivo, igraće se u terminu od 18.00 do 23.30.

Kako navode organizatori, nagrada za najboljeg igrača turnira su ulaznice za dve osobe za doček Nove godine na Ohridskom jezeru. Ovu nagradu dodeljuje agencija Via travel, a bogat fond nagrada obezbeđen je i za osvajače prvog, drugog i trećeg mesta. U kategoriji seniora pored novčanih nagrada, organizatori su obezbedili vaučere za obuku vozača i večere, dok mlađe kategorije očekuju robne nagrade.

Osvajači prvog mesta u mlađim kategorijama dobijaju trenerke, za drugo mesto nagrada su dresovi, a za treće rančevi ili flašice za vodu.

Za sve učesnike turnira, za svaku utakmicu, obezbeđena je voda.

Organizatori su obezbedili i nagrade za publiku: majice, mesečne karte za gradski bazen i vaučere za letovanje, koje daruje agencija “Via travel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>