Najnovije vesti
Home / Zaječar info / U čitalištu zaječarske biblioteke predstavljena publikacija „Vodič kroz izgubljeni svet“
U čitalištu zaječarske biblioteke predstavljena publikacija „Vodič kroz izgubljeni svet“

U čitalištu zaječarske biblioteke predstavljena publikacija „Vodič kroz izgubljeni svet“

Minulog petka u čitalištu Matične biblioteke „Svetozar Marković“ u Zaječaru, promovisana je publikacija Omladisnkog planinarskog smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ pod nazivom „Vodič kroz izgubljeni svet“.

Publikacija je nastala kao rezultat realizacije istoimenog projekta u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Timok, koji je bio partner u realizaciji ovog projekta.

Na promociji su govorili dr Snežana Ćosić, Aleksandra Kostić, Dunja Marušić i Anđela Risantijević, a pored publikacije na promociji je bilo reči i o značaju zaštite i očuvanja životne sredine, kao i o programu „Mladi su zakon“.

U narednim danima biće postavljene i informativne table u park šumi na Kraljevici, na kojima će biti predstavljene ugrožene i retke biljne vrste Zaječara, čime će realizacija projekta „Vodič kroz izgubljeni svet“ biti privedena kraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>