Najnovije vesti
Home / Društvo / U cilju unapređenja obrazovanja: Seminar u Zaječaru „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“
U cilju unapređenja obrazovanja: Seminar u Zaječaru „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“

U cilju unapređenja obrazovanja: Seminar u Zaječaru „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“

U okviru stručnog usavršavanja nastavnika u ŠOSO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru, biće održan seminar pod nazivom „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“, program akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“ pruža nastavnicima i saradnicima mogućnost da, kroz individualni i grupni rad, sa i bez mentora, steknu i usavrše praktične veštine za izradu i primenu IOPa. Najveći deo vremena na seminaru posvećen je praktičnom radu, a nastavnici dobijaju obilje materijala i vodiča-preporuka za svakodnevnu praksu.

Seminar se, zbog velikog broja zainteresovanih, organizuje u prostorijama Doma škole u dva termina, 10.i 11. februara. Osim zaposlenih u ŠOSO „Jelena Majstorović“, za seminar su se prijavili i zaposleni u Predškolskoj ustanovi „Đulići“, u OŠ „LJuba Nešić“, OŠ „Jeremija Ilić Jegor“ iz Rgotine i zaječarskoj Tehničkoj školi.

Organizator obuke je Resursni centar „Znanje“ iz Beograda, a rukovodioci programa su: prof. dr Danijela Ilić Stošović, prof. dr Snežana Nikolić i dr sci. Snežana Nišević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>