Najnovije vesti
Home / Ritam grada / U četvrtak sednica Skupštine grada Zaječara -ODBORNIČKA PITANJA OD SADA MOGUĆA I NA SEDNICAMA ZAKAZANIM PO HITNOM POSTUPKU!
U četvrtak sednica Skupštine grada Zaječara -ODBORNIČKA PITANJA OD SADA MOGUĆA I NA SEDNICAMA ZAKAZANIM PO HITNOM POSTUPKU!

U četvrtak sednica Skupštine grada Zaječara -ODBORNIČKA PITANJA OD SADA MOGUĆA I NA SEDNICAMA ZAKAZANIM PO HITNOM POSTUPKU!

Druga sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za četvrtak, 15. jun.

Na dnevnom redu sednice je izveštaj gradske izborne komisije grada Zaječara o dodeli mandata odbornika po prestanku mandata odbornicima Skupštine grada pre isteka vremena na koje su izabrani, kao i potvrdjivanje mandata odbornika Skupštine grada.

Takodje, na dnevnom redu druge sednice Skupštine grada naći će se i izmena prostornog Plana teritorije grada Zaječara. Cilj izmene prostornog plana je preispitivanja planiranih rešenja za prostorno plansko uredjenje teritorije grada Zaječara, smernica razvoja delatnosti, namena površina i uslova za održivi i ravnomerni razvoj teritorije grada kao i usaglašavanje sadržine plana sa Zakonom o planiranju i izgradnji. Takodje, na dnevnom redu sednice je i Zavšni račun budzeta grada za 2016. i izmene i dopune Poslovnika Skupštine grada Zaječara. Izmedju ostalog, ova Odluka odnosi se i na izmenu i dopunu poslovnika u vezi odborničkih pitanja, te predvidja da dnevni red sednice po hitnom postupku, može da sasrži odbornička pitanja kao posebnu tačku, u koliko je Predsednik Skupštine u predlog dnevnog reda uvrstio tačku odbornička pitanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>