Najnovije vesti
Home / Ritam grada / U četvrtak počinje prolećni raspust
U četvrtak počinje prolećni raspust

U četvrtak počinje prolećni raspust

Prolećni raspust za učenike osnovnih i sradnjih škola počinje u četvrtak, 13. aprila, a završava se u ponedeljak 17. aprila. Raspustom su obuhvaćeni i Uskršnji praznici.

Za učenike osmog razreda osnovnih škola drugo polugodište završava se u utorak, 30. maja, odnosno u utorak, 13. juna za učenike od prvog do sedmog razreda.

Drugo polugodište se za učenike srednjih škola završava u utorak, 20.juna, a već tradicionalno prvi će iz školskih klupa izaći maturanti gimnazija za koje se nastava završava u utorak, 23.maja.

Za učenike trećeg razreda trogodišnjeg i četvrtog razreda četvorogodišnjeg obrazovanja stručnih škola nastava se završava u utorak, 30. maja. Drugo polugodište za učenike prvog i drugog razreda, odnosno prvog, drugog i trećeg razreda četvorogodišnjeg obrazovanja stručnih škola, za koje je nastavnim planom i programom propisana realizacija profesionalne prakse prema individualnom planu realizacije ove prakse za svakog učenika, završava se najkasnije u petak, 11. avgusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>