Najnovije vesti
Home / Društvo / Turistička ponuda Zaječara na 42. međunarodnom Beogradskom sajmu turizma
Turistička ponuda Zaječara na 42. međunarodnom Beogradskom sajmu turizma

Turistička ponuda Zaječara na 42. međunarodnom Beogradskom sajmu turizma

Turistička organizacija grada Zaječara najavila je danas učešće na 42. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 20. do 23. februara održava u Beogradu pod sloganom „Put pod noge“.

-Turistička organizacija grada Zaječara će se na najbolji mogući način predstaviti na predstojećem Međunarodnom sajmu u Beogradu i promovisati grad Zaječar i turističku ponudu, navodi Dragana Gogić Rajković, v.d. direktora Turističke organizacije i dodaje:

-Posetu ovom sajmu ćemo iskoristiti da promovišemo i manifestacije koje se održavaju u našem gradu, posebno 54. zajecarsku Gitarijadu, pripremili smo dosta promotivnog materijala i suvenira sa motivima grada. Posetioci ovogodišnjeg sajma turizma će biti u prilici da posetom našeg štanda dožive Feliks Romulianu na originalan i autentičan način, jer će štand biti opremljen detaljima vezanim za Feliks Romulianu.

Međunarodni sajam turizma je izuzetno važan događaj za čitav region Jugoistočne Evrope, jer okuplja najvažnije kompanije, turističke agencije, ugostitelje i veliki broj posetilaca svih generacija i profila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>