Najnovije vesti
Home / Društvo / Turistička agencija Via Travel -Prilika da doživite prekrasno putovanje i odmor kakav zaslužujete!
Turistička agencija Via Travel -Prilika da doživite prekrasno putovanje i odmor kakav zaslužujete!

Turistička agencija Via Travel -Prilika da doživite prekrasno putovanje i odmor kakav zaslužujete!

Via Travel Zaječar – Turistička agencija koja brine o vama i vašem odmoru!

Turistička agencija Via Travel koja je nedavno počela sa radom u Zaječaru pruža priliku da doživite prekrasno putovanje i odmor kakav zaslužujete!

«Osim letovanja i zimovanja u raznovrsnoj ponudi naše turističke agencije imamo i izlete, ekskurzije, ali i avio karte. Našim putnicima nudimo bezbedno putovanje. Otvorio sam agenciju u Zaječaru, jer mislim da Zaječarcima trebaju sigurna i bezbedna putovanja”, ističe vlasnik Turističke agencije Via Travel Vojkan Jovanović i dodaje:

«Projekat Party letovanje za mlade je nešto čime se ponosimo! Na ovo putovanje putuju mladi iz cele Srbije, a ceo projekat radimo u saradnji sa GO2 iz Beograda.

Za one koji razmišljaju da sebi priušte neku do sada neistraženu destinaciju kako bi upoznali nove predele, obogatili duh i vratili se sa pozitivnom energijom, Via Travel u ponudi ima i putovanja koja do sada nisu bila na tržištu, odnosno sasvim nove destinacije.

«Cilj nam je da iz godine u godinu rastemo i da za 5 godina postanemo jedna od vodećih agencija u istočnoj Srbiji», otkriva Vojkan Jovanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>