Najnovije vesti
Home / Vesti / TROPSKI DAN PRED NAMA, temperatura do 38 stepeni -OSVEŽENJE OD UTORKA UVEČE
TROPSKI DAN PRED NAMA, temperatura do 38 stepeni -OSVEŽENJE OD UTORKA UVEČE

TROPSKI DAN PRED NAMA, temperatura do 38 stepeni -OSVEŽENJE OD UTORKA UVEČE

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Duvaće slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 16 do 24, a najviša od 35 do 38 stepeni. Prema prognozi meteorologa, naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature očekuje nas u utorak krajem dana i u toku noći, a prvo će zahvatiti severne i zapadne, u sredu tokom dana i ostale delove Srbije. Lokalno se očekuju obilni pljuskovi i jak vetar u zoni pljuska.

U Zaječaru danas sunčano i veoma toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom oko 36 stepeni. U utorak tokom dana sunčano i toplo, minimalna temperatura 16, najviša dnevna 34 stepena. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom i pad temperature. Minimalna temperatura 14, najviša dnevna 30.

Od jutros na najfrekventnijim putnim pravcima manji je intenzitet saobraćaja, kao i na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, putnička vozila na Horgošu na izlazu čekaju 60 minuta, kao i na Kelebiji i Gostunu, dok na Špiljanima čekaju 30 minuta.

Radni dani uvek donose umereniji saobraćaja na najopterećenijim putevima, ali se zato unutar gradova i na njihovim prilazima on osetno pojačava, saopštio je AMSS.

Još jedan vikend je za nama koji je prošao u znaku pojačanog saobraćaja i sa velikim brojem vozila na gotovo svim putevima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije“ nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>