Najnovije vesti
Home / Zabava / TRODNEVNA MOTO AVANTURA ZA DEVOJKE NA SOVINCU!
TRODNEVNA MOTO AVANTURA ZA DEVOJKE NA SOVINCU!

TRODNEVNA MOTO AVANTURA ZA DEVOJKE NA SOVINCU!

Društvo motociklistkinja Srbije – DMS odabralo je da svoju prvu Moto Avanturu za Devojke organizuje na jezeru Sovinac. Kamp će biti realizovan 28, 29. i 30. juna, a za učešće su se prijavile devojke iz zemlje ali i regiona.

Trodnevno kampovanje osim zabavnog ima i edukativan karakter. Učesnice će u ovom periodu, osim svirkama i raznim bajkerskim igrama, imati priliku da prisustvuju i trenizima bezbedne vožnje koje realizuju vrsni stručjaci iz ove oblasti, ali i nauče kako da poprave svoje motocikle odnosno saniraju manje kvarove.

Kako privlači devojke iz regiona, organizatori ponosno ističu da je ovo lep način da se stranci upoznaju sa prirodnim lepotama istočne Srbije. Jedan od način za to je i grupna vožnja koja je najavljena za 29. jun, u kojoj će moći da učestvuju učesnice kampa, a kojom je planiran obilazak okolone Bora i Zaječara.

Više informacija o ovom događaju možete naći ovde (www.madmotoavantura.com), a u slučaju da želite da se prijavite uradite to što pre jer su prijave za učešće u kampu otvorene do 1.juna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>