Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Tribina za mlade „Finansijska pismenost“ -Kako obezbediti sredstva za školovanje?
Tribina za mlade „Finansijska pismenost“ -Kako obezbediti sredstva za školovanje?

Tribina za mlade „Finansijska pismenost“ -Kako obezbediti sredstva za školovanje?

Timočki omladinski centar i Narodna banka Srbije organizuju tribinu za mlade o Finansijskoj pismenosti sutra, 23. novembra. Tokom tribine predstavnici Narodne banke Srbije pričaće na teme Finansijska edukacija – šta je potrebno da znate i Kako obezbediti sredstva za školovanje.

„Cilj nam je da u okviru ove i još jedne tribine koja će biti održana u narednom periodu, unapredimo znanje mladih o finansijskoj pismenosti. Pozivamo mlade da saznaju nešto više o finansijskim proizvodima i uslugama koje nude banke, društva za osiguranje, davaoci finansijskog lizinga i društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima. Zbog ograničenog broja mesta neophodno je da zainteresovani popune prijavni formular na sajtu TOC-a“, kažu u ovoj organizaciji.

Narodna banka Srbije, u okviru svojih nadležnosti, sprovodi aktivnosti na polju finansijske edukacije građana, preduzetnika, poljoprivrenika i posebno mladih u cilju boljeg razumevanja finasijskih proizvoda i usluga koje se nude na finansijskom tržištu. Jednu tribinu na temu finansijske pismenosti, Narodna banka Srbije već je održala ranije u Zaječaru. Edukativne aktivnosti Narodne banke Srbije imaju, pre svega, za cilj da pruže potpune i sveobuhvatne informacije mladima o finansijskim proizvodima i uslugama sa kojima de kao bududi korisnici da se susretnu u raznovrsnim ponudama banaka, lizing kuda, osiguravajudih društava, dobrovoljnih penzionih fondova.

Početak tribine zakazan je za 13 sati u Prostoru za POMAK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>