Najnovije vesti
Home / Vesti / Tribina „ODSKOČIMO ZAJEDNO“ 19. septembra u zaječarskom Pomaku
Tribina „ODSKOČIMO ZAJEDNO“ 19. septembra u zaječarskom Pomaku

Tribina „ODSKOČIMO ZAJEDNO“ 19. septembra u zaječarskom Pomaku

Grad Zaječar u partnerstvu sa organizacijom civilnog društva „Timočkim omladinskim centrom“ i Ustanovom za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ , u okviru projekta „Odskočimo zajedno“, koji se realizuje kroz „Program lokalnih inicijativa za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva -Podrška razvoju inovativnih modela za socijalno uključivanje -LIP 2″ kojim koordinira Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije uz podršku Vlade Švajcarske, organizuje tribinu 19. septembra u prostoru „Pomak“ u Zaječaru.

Cilj tribine je da predstavnici lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, stručni radnici iz sektora sporta i građani, dobiju i razmene informacije o izazovima uključivanja dece i omladine ometene u razvoju i sa invaliditetom u sportske i rekreativne aktivnosti.

Tribina je zakazana za 17:30 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>