Najnovije vesti
Home / Ritam grada / TRANSPARENTNO: U izlogu Gradske uprave stajaće veliki displej na kome će biti prikazan rashod i priliv sredstava u budžet za svaki dan!
TRANSPARENTNO: U izlogu Gradske uprave stajaće veliki displej na kome će biti prikazan rashod i priliv sredstava u budžet za svaki dan!

TRANSPARENTNO: U izlogu Gradske uprave stajaće veliki displej na kome će biti prikazan rashod i priliv sredstava u budžet za svaki dan!

U izlogu Gradske uprave stajaće veliki displej na kome će biti prikazano, za svaki dan posebno, priliv sredstava u gradski budžet i po stavkama rashodna strana, najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

„Ove informacije će svakog dana biti objavljene i na sajtu grada i one će se čuvati narednih 15 dana“, kaže Ničić i dodaje:

„Građani mogu sve da saznaju šta ih interesuje, jer ovde nema nikakvih tajni. Podaci neće više biti skrivani i biće svima dostupni. Ovaj sistem profunkciosicaće najkasnije 15. septembra“, ističe Ničić.

Ničić navodi i da će uskoro biti razrešeno pitanje poverenika za informacije od javnog značaja.

„Sadašnji načelnik Gradske uprave je preuzeo funkciju poverenika za dostupnost informacija od javnog značaja, tako da ćemo se potruditi da što pre grad ima poverenika koji će da poštuje Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja“, precizirao je Ničić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>