Najnovije vesti
Home / Vesti / Petković: Tradicionalna novogodišnja prodaja čestitki i ukrasa uspešno realizovana
Petković: Tradicionalna novogodišnja prodaja čestitki i ukrasa uspešno realizovana

Petković: Tradicionalna novogodišnja prodaja čestitki i ukrasa uspešno realizovana

Kao sto je ranije najavljeno, ustanova „Oblutak“ je prodajom čestitki i ukrasa izradđenih u kreativnoj radionici, učestvovala na Novogodišnjem bazaru u organizaciji Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i Grada Zaječara.

Prema rečima Ane Petković, v.d. direktora „Oblutka“, Nova godina je praznik kome se deca najviše raduju i tokom cele godine željno iščekuju sve aktivnosti.

„Sve aktivnosti imaju za cilj podizanje društvene svesti o osobama sa invaliditetom, nivoa funkcionisanja i kvaliteta njihovog života, kao i socijalizaciju. Ovo je samo jedan od načina da se deca i omladina sa smetnjama u razvoju integrisu u redovnu sredinu i veoma je važno uključivanje u različite aktivnosti“, istakla je Petković.

Na prodaji je bilo izloženo preko 100 novogodišnjih ukrasa i čestitki. Jedan deo prikupljenih sredstva od prodaje, biće utrošen za kupovinu materijala za radionice, dok će drugim, vec tradicionalno za sav trud biti nagradđeni odlaskom u poslastičaru na sok i kolače.

„Zahvalila bih se na podršci gradu Zajecaru, predsedniku RPK Zajecar, Dejanu Tošiću na saradnji i našim prijateljima SZUR „Garfild i Niksi“ na besplatnim mekicama za našu decu iz Oblutka. Svim sugrađanima, srećne novogodišnje i božićne praznike sa zeljom da ih proslave u zdravlju, sreci, radosti, slozi, miru, blagostanju i ljubavi u krugu svojih najbližih“, poželela je Petković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>