Najnovije vesti
Home / Vesti / Total TV ekspress na Gradskom trgu u Zaječaru
Total TV ekspress na Gradskom trgu u Zaječaru

Total TV ekspress na Gradskom trgu u Zaječaru

Najveći broj kanala vrhunskog kvaliteta uz Total TV

Od 16. do 22. aprila svaki dan od 12 do 20 časova sve građane Zaječara koji posete Total TV express na Gradskom trgu očekuju dobra zabava, brojni pokloni, a za vikend i aktivacije za najmlađe. Osim toga, Zaječarci će moći da se informišu i o prednostima Total TV-a koji je pripremio specijalne akcije. Total TV ekspress će sa istim programom posetiti Negotin od 23. do 29. aprila.

Uz ponudu koja sadrži više od 200 kanala vrhunskog kvaliteta, Total TV nudi najveći broj kanala do sada. Ova satelitska platforma u svojoj ponudi ima raznovrstan televizijski program po svačijem ukusu, pa će tako ljubitelji informativnog, sportskog, zabavnog ili dečijeg programa, TV serija, filmova ili show programa, pronaći sadržaj za sebe. A velika prednost je to što je ova usluga dostupna svima, jer Total TV stiže svuda.

Uz Total TV uslugu korisnicima je na raspolaganju EON, platforma koja omogućava gledanje televizije bilo kada i bilo gde. TV kanali i video sadržaji uz pomoć EON-a su dostupni na bilo kom mobilnom uređaju, telefonu, tabletu ili lap-topu. Uz EON, tu su i posebne funkcionalnosti – gledanje TV programa čak 7 dana unazad, pretraga omiljenih kanala ili naslova, mogućnost izdvajanja omiljenih kanala, podsetnik da se odabrani program približiva i dr.

Dostupni su i Unifi mreža sa 500.000 besplatnih Wi-Fi lokacija u zemlji i regionu i Unifi Travel mreža sa preko 60 miliona Wi-Fi tačaka u više od 120 zemalja. Na ovaj način korisnici Total TV-a značajno mogu da uštede na internet saobraćaju u zemlji ili na roamingu u inostranstvu.

Posetite Total TV express, saznajte šta još Total TV nudi i uživajte u nikad boljoj TV ponudi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>