Najnovije vesti
Home / Vesti / TOC raspisao poziv za POMAK transformer -Program namenjen preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima
TOC raspisao poziv za POMAK transformer -Program namenjen preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima

TOC raspisao poziv za POMAK transformer -Program namenjen preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima

Timočki omladinski centar raspisao je poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u programu POMAK transformer.

Cilj programa je da odabrani preduzetnici dobiju znanja koja će im pomoći u boljem i uspešnijem poslovanju, ali i da pored toga dobiju priliku da u radu sa ekspertima dobiju paket usluga u ukupnoj vrednosti od 3500 evra za svako preduzeće, i to besplatno.

Obuka će obuhvatiti niz treninga na teme: prodaja i unapređenje iskustva korisnika/kupaca, digitalni marketing, vizuelni identitet, odgovorno poslovanje – cirkularna ekonomija, računovodstveno i finansijsko unapređenje, predstavljanje programa finansijske podrške, lean i agilna metodologija poslovanja i design thinking. Treninzi će se odžavati svakog vikenda počev od 1. februara 2020. do 21. marta.

Teme koje će biti obuhvaćene obukom su veoma važne u procesu digitalne transformacije poslovanja, koja je neophodan parametar da bi se osigurala konkuretnost i finansijski napredak jednog preduzeća.

Preduzetnici i mikro, mala i srednja preduzeća koji budu uspešno završili svih osam treninga u okviru obuke, imaće mogućnost da se kvalifikuju za Program mentorstva u trajanju od 6 mesec, od aprila do oktobra 2020. godine.

Opširnije na linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>