Najnovije vesti
Home / Vesti / TOC organizuje „realne susrete sa poslodavcima“
TOC organizuje „realne susrete sa poslodavcima“

TOC organizuje „realne susrete sa poslodavcima“

Nekima je prvi razgovor za posao bio jako stresan i nisu imali koga da pitaju za savet.

Iz tog razloga, Timočki omladinski centar organizuje „Realne susrete sa poslodavcima“, u subotu, 19. oktobra, u Prostoru za POMAK, na kojima ćete imati priliku da se upoznate sa HR (Human Resources) stručnjacima iz poznatih kompanija, i da baš od njih, koji su zaduženi za zapošljavanje novih radnika, dobijete savete kako da poboljšate vaš CV i motivaciono pismo, ali i kako da što bolje pokažete svoje kvalitete na intervjuu za posao.

„Ukoliko imate svoj CV i motivaciono pismo, možete nam poslati na konkurs@toc.rs do 15. oktobra (naslov mejla: Realni sureti), a mi ćemo proslediti našim HR stručnjacima koji će ih pregledati i dati vam sugestije kako da ih unapredite. Ukoliko nemate CV, možete da ga napravite za ovu priliku, a motivacino pismo napišite za vaš posao iz snova“, poručuju iz TOC-a.

Prijavljeni učesnici realnih susreta imaće priliku da vide kako izgleda prvi razgovor za posao i to sa HR stručnjacima iz kompanija HEINEKEN, VIP,  Manpower group-a.

Početak je zakazan za 11.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>