Najnovije vesti
Home / Vesti / Titulu vlaške lepotice ponela Jovana Marković iz Karbulova
Titulu vlaške lepotice ponela  Jovana Marković iz Karbulova

Titulu vlaške lepotice ponela Jovana Marković iz Karbulova

Sinoć je u Velikoj Jasikovi završen Festival vlaške lepote Balkana.

Žiri, koji su sačinjavali: Elena Petrović, pomoćnica gradonačelnika, Dragana Gogić, predstavnica Turističke organizacije, i Dragan Manzalović, predsednik Mesne zajednice Velika Jasikova, imao je pred sobom zadatak da izabere najlepšu od dvanaest Vlajni.

Najlepšoj devojci, Jovani Marković iz Karbulova, vaučer za letovanje u Grčkoj za dve osobe uručila je predsednica žirija Elena. Prva pratilja, Anđela Radukanović iz Kobišnice, moći će da jedan vikend provede u Sokobanji, a druga pratilja, Tijana Blagojević iz Gamzigrada, u Banji Ždrelo.

Nakon Izbora za najlepšu Vlajnu Balkana, mnogobrojna publika uživala je u koncertu poznate estradne umetnice Katarine Živković.

Organizatori ove manifestacije su Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ i Mesna zajednica Velika Jasikova, a pokrovitelj Grad Zaječar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>