Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Timok presušio u Boljevcu
Timok presušio u Boljevcu

Timok presušio u Boljevcu

SRPSKA FUDBALSKA LIGA ISTOK

Rtanj Boljevac – Timok Zaječar 2:0 (0:0)

Gradski stadion u Boljevcu. Gledalaca 300. Sudija Nikola Ničić/Vranje. Strelci: Nikolić u 75. Čaurević u 82. minutu.

RTANJ: Milošević, Nikolić, Cokić, Spalević, Cvetković, Đoševski, Anđelović, Ramadani (Čaurević), Mašić (Milunović), Trifunov (Golubović).

TIMOK: Petrović, Trukić (Abramović), Todorović, Ristić, Ćirić, Bogdanović, Miloš Nikolić, Uroš Nikolić (Marinković), Dobrosavljević (Todorov), Jonović, Spasovski.

Očekivani ishod utakmice, u malom timočkom derbiju, dva komšijska srpskoligaša. Na prvi gol čekalo se čak 75 minuta, zbog toga što su Zaječarci celo prvo poluvreme napadali, a domaćin se branio. U nastavku igre istrošeni gostujući igrači posustali su i u 75. minutu poklekli. Posle ovog gola domaća ekipa kao da je dobila krila i samo sedam minuta je prošlo do drugog gola i konačnog rezultata utakmice.

Oba trenera, Rajko Mitić (Rtanj) i Goran Stanković (Timok), usmerili su svoje ekipe na napadačku i igru na pobedu. Otuda i dosta rizika u igri, ali ne i pravih šansi za gol. Rtanj je poražen u prvom, Timok u drugom kolu, i to su njihovi prvi porazi u novom prvenstvu, a bodovni učinak polovičan.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>