Najnovije vesti
Home / Sport / Timok počeo pripreme sa novim trenerom: NA KLUPI MIROSLAV TRUJKIĆ
Timok počeo pripreme sa novim trenerom: NA KLUPI MIROSLAV TRUJKIĆ

Timok počeo pripreme sa novim trenerom: NA KLUPI MIROSLAV TRUJKIĆ

Pripreme za novo prvenstvo počeli su fudbaleri zaječarskog Timoka koji su proletos ispali iz Srpske lige, grupa Istok, a od jeseni će igrati u nižoj Zoni Istok. Posle najvećeg sunovrata kluba u istoriji dugoj 99 godina, Timok će igrati u najnižem rangu.

U novom prvenstvu, klub će sa klupe voditi Miroslav Trujkić dosadašni trener mlađih kategorija, a pomagaće mu Oliver Mladenović doskorašnji trener Šarbanovca, zonaša Borskog okruga.

Klub je napustilo sedam igrača, a pet perspektivnih poletaraca će na studije u Beograd. Njihova mesta popuniće klinci iz podmlatka i nekoliklo povratnika iz drugih klubova. Nikola Jovanović nastaviće u OFK Titograd, u druge klubove su otišli Miloš Ivanović, Miloš Lekić, Petar Bogdanović, Vanja Velimirov, Vladimir Vujović, Nikola Stanojković, a na studije u Beogradu će Marko Todorov, Marko Ristić, Luka Ćirić,Veljko Badicović i Nikola Trucić.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>