Najnovije vesti
Home / Društvo / Timok održavanje: Prijavi problem OD SADA I PREKO APLIKACIJE
Timok održavanje: Prijavi problem OD SADA I PREKO APLIKACIJE

Timok održavanje: Prijavi problem OD SADA I PREKO APLIKACIJE

U cilju što bržeg rešavanja problema građana Zaječara, a u okviru delatnosti koje Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ obavlja, na sajtu preduzeća nalazi se obrazac za prijavu problema, koji će, nakon dospeća, biti prosleđen određenoj jedinici preduzeća, koja će dalje razmatrati rešavanje prijavljenog problema.

„Podsećamo građane Zaječara da sve komunalne probleme koji su u našoj nadležnosti, mogu da prijave i elektronskim putem. Na početnoj strani sajta preduzeća nalazi se obrazac za prijavu problema, koji je neophodno popuniti, a nakon dospeća, biće prosleđen jedinici preduzeća u čijoj nadležnosti je prijavljeni problem. Jedinica će prijavu dalje razmatrati i dati na realizaciju. Prijava problema elektronskim putem doprinosi jednostavnijoj proceduri, ali i poboljšanju dostupnosti javnog preduzeća građanima Zaječara“, istakao je Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća i dodao:

„Građane samo molimo za strpljenje jer ne možemo u isto vreme da rešimo sve probleme, ali svaka prijava koja je u našoj nadležnosti, biće uzeta na razmatranje i rešena u što kraćem roku“.

Dnevno se u JKP „Timok održavanje“ evidentira oko 10 prijava građana, kako putem mejla, tako i putem telefona 019/430-660.

One comment

  1. Slobodan Vitanovic

    Zivim u Sremskoj 16a u Zajecaru preko puta Zavoda za javno zdravlje, prosle godine , sto je za svaku pohvalu, od pumpe ka Zavodu na svakoj banderi je postavljena sijalica, sve do bandere ispred moje kuce gde nema sijalice a Zavod je preko puta, nema sijalica i u drugom delu Sremske tako da uvece do pola ima svetla u Sremskoj od pola nema. Kako je ovo u vasoj nadleznosti Molimo Vas da problem resite. Unapred zahvalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>