Najnovije vesti
Home / Ritam grada / DVA CRVENA I JEDNA POVREDA Timok-Jedinstvo 1:2
DVA CRVENA I JEDNA POVREDA                 Timok-Jedinstvo 1:2
Foto: Ilustracija

DVA CRVENA I JEDNA POVREDA Timok-Jedinstvo 1:2

Srpska fudbalska liga Istok
Gradski stadion na Kraljevici. Gledalaca 200. Sudija Miladinović, Niš. Strelci: Ćatić u 53. za Timok. Stojanović u 12. iz penala i Mitrović u 65. minutu za Jedinstvo. Crveni kartoni: Ristić u 45. i Župić u 90. minutu, oba za Timok.

TIMOK: Jovanović, Spasovski, Ćirić, Župić, Bogdanović, Ristić, Rajković, Pašić(Rošević), Nikolić, Ćatić, Žikić, Trukić, Jonović.

JEDINSTVO: Danić, Cakić, Kostić, M. Stanković, Grujić, Dinić, Kostadinović(Marković), Mitrović, Stojanović, Arsić, Nikolić, M. Arsić.

Igrać utkmice Stojanović (Jedinstvo).

Fudbaleri zaječaskog Timoka ne samo da su najslabiji u istočnoj grupi Srpske lige, već ređaju poraz za porazom i ustalili se na samom dnu tabele. Timoku je od početka sve krenulo naopako. Pred svojim navijačima pretrpeli su i četvrti poraz(!). Deveti poraz ne priliči klubu sa bogatom tradicijom, sezonu pred veliki jubilej. Za utehu, i komšije iz Bora, nekadašnji prvoligaši eks Jugoslavije su još veći stradalnici, ugasili su klub.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>