Najnovije vesti
Home / Ritam grada / TIMOK JE SADA NEŠTO DRUGO
TIMOK JE SADA NEŠTO DRUGO

TIMOK JE SADA NEŠTO DRUGO

Pripremna fudbalska utakmica

*Timok Zaječar – BSK Bogovina 2:1 (0:1)

Teren gradskog stadiona na Kraljevici u Zaječaru. Gledalaca 70. Sudija Niković (Zaječar). Strelci: Niklić u 75, Ćirić u 8 za Timok, a Anđelković u 15. minutu za BSK.

TIMOK: Jovanović, Miša Nikolić, Ćirić, Ristić, Marković, Mitrović, Spasovski, Rajković, Ćatić, Apostolov. Igrali su još: Treukić, Pašić, Tododorov, Jovanović, Uroš Nikolić, Žikić.

BSK: Nešović, B.Rajković, Grozdić, Rajković, Mladenović, Marinković, Božinović, Anđelković, Goranović, Jović, Lazarević. Igrali su još: Ilić, Stanković, Dabokić.

Gosti zonaša iz Bogovine neočekivano su već u 15. minutu poveli i naterali domaću ekipu da zaigra maksimalno. Ali napadi su se ređali punih 60 minuta bez pogotka. A kada su se domaći igrači razigrali u samom finišu, sudija je odsvirao kraj utakmice. Hrabri ova pobeda zaječarske mlađarije, ali do početka prvenstva potrebno je da se ekipa Zaječarskg srpskoligaša u potpunosti uigra.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>