Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Tim „Kreativno mentorstvo“ prvi put u Zaječaru, u sredu, 4. oktobra
Tim „Kreativno mentorstvo“ prvi put u Zaječaru, u sredu, 4. oktobra

Tim „Kreativno mentorstvo“ prvi put u Zaječaru, u sredu, 4. oktobra

U Omladinskom centru u Zaječaru, u sredu, 4. oktobra, sa početkom u 18 časova, prvi put gostuje tim „Kreativnog mentorstva” i predstavlja 4. ciklus programa „Kreativno mentorstvo”.

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj profesionalaca i budućih stručnjaka u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija. Program prepoznaje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.

„Već šestu godinu zaredom, „Kreativno mentorstvo” gradi, okuplja i podržava zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja doprinosi razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, znanju i saradnji. Program je do danas okupio 150 ambasadora „Kreativnog mentorstva”, kao i široku mrežu partnera. Konkurs za novi ciklus programa trajaće do 19. oktobra i namenjen je perspektivnim profesionalcima u oblasti kulture iz cele Srbije zainteresovanim za mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju“, navodi se u saopštenju tima „Kreativnog mentorstva“.

Zainteresovani za učešće u programu treba da popune prijavni formular (Google Form) i da pošalju ažuriranu biografiju (CV) na srpskom jeziku na info@kreativnomentorstvo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>