Najnovije vesti
Home / Knjaževac / TIHI POVRATAK TIMOKA
TIHI POVRATAK TIMOKA

TIHI POVRATAK TIMOKA

Pripremne fudbalske utakmice

Gradski stadion u Knjaževcu. Gledalaca oko 100. Sudija: Milan Urošević (Knjaževac). Strelci: Ahmeti u 75, S. Stojanović u 77,  Mir.Đorđević  u 82. za Timočanin. U. Nikolić u 6, Ristić u 62, Pašić u 87. minutu za Timok.

TIMOČANIN: Nakić, Miladinović, Manojlović, Bogdanović, Ahmeti, S.Stojanović, Milić, V. Stojanović, Mir. Đorđević, S. Dimitrijević, Miletić. Igrali su još: Jeremić, Minić, Mar. Đorđević, N. Dimitrijević, Dimić, Milenković, Milijić, Jonić, L. Stojanović.

TIMOK: A. Jovanović, M. Nikolić, Spasovski, Ristić, Todorović, Ćirić, Rajković, U. Nikolić, Dobrosavljević, Jonović, Žikić. Igrali su još: Petrović, Pašić, Todorov, Trukić, Marinković, Ćatić, Badicović, I. Jovanović.

U prvoj utakmici na gostovanju u pripremnom periodu, odmerili su snage i proverili formu sa zonašem, donedavnim srpskoligašem, Timočaninom u Knjaževcu, i nisu poraženi. Po rasterećenju od tereta zabrane registrovanja i licenciranja novih igrača, u Timok su počela da pristižu  nova pojačanja. U Knjaževcu su igrali golman Aleksandar Jovanović koji se vratio  iz Sarajeva i Miloš Rajković koji je dve godine igrao u inostranstvu. Sve prethodne pripremne utakmice zaječarska mlađarija je odigrala na svom terenu u Zaječaru.

Novi supertalenat iznikao iz Timokove fudbalske škole, najmlađi u ekipi Timoka , Dobrosavljević, manirom iskusnog napadača, idealno je u 6. minutu poslužio Nikolića koji je ekipu Timoka doveo u vođstvo. Ovaj vrsni budući Timokov as pre dve utakmice postigao je svoj prvi gol i najavio brzi i  siguran fudbalski razvoj . Do velikog jubileja veka nastanka kluba ima samo još dve sezone. Dotle će Timok iznedriti još koji talenat.

S. P.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>