Najnovije vesti
Home / Društvo / TF Kable zahvaljuje rukovodstvu Zaječara na angažovanju i brzom rešavanju problema
TF Kable zahvaljuje rukovodstvu Zaječara na angažovanju i brzom rešavanju problema

TF Kable zahvaljuje rukovodstvu Zaječara na angažovanju i brzom rešavanju problema

Uprava Društva TF Kable FKZ d.o.o. Zaječar zahvalila je danas gradskim institucijama u Zaječaru  na angažovanju u rešavanju problema retroaktivne i nezakonite naplate naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine. U pismu upućenom gradskom rukovodstvu, navodi se:

„Članovi Uprave Društva TF Kable FKZ d.o.o. Zaječar, kao i matična kompanija, TF Kable S.A. Krakow, Poljska, zahvaljuju se svim gradskim institucijama grada Zaječara na angažovanju u rešavanju problema retroaktivne i nezakonite naplate naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Posebno se zahvaljujemo gradonačelniku grada Zaječara, gospodinu Bošku Ničiću, koji je od dana stupanja na dužnot gradonačelnika svojim zalaganjem doprineo izuzetno efikasnom i brzom rešavanju problema.
Ovo je bio veliki problem za našu fabriku, i povraćajem novčanih sredstava fabrika se može nadati boljem i uspešnijem poslovanju.
Kako su sada u toku novogodišnji praznici, po povratku poljskih predstavnika Društva i direktora Dariusza Chromya želimo da Vas kontaktiramo i zamolimo za sastanak, kako bi Vam se i lično zahvalili i preneli izraze zahvalnosti članova Uprave matične kompanije iz Poljske“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>