Najnovije vesti
Home / Društvo / Raspisan tender za prodaju vojne imovine NA „DOBOŠU“ SKLADIŠTE „STAJKOV POTOK“ I SKLADIŠNI KOMPLEKS „GRLJAN“
Raspisan tender za prodaju vojne imovine NA „DOBOŠU“ SKLADIŠTE „STAJKOV POTOK“ I SKLADIŠNI KOMPLEKS „GRLJAN“

Raspisan tender za prodaju vojne imovine NA „DOBOŠU“ SKLADIŠTE „STAJKOV POTOK“ I SKLADIŠNI KOMPLEKS „GRLJAN“

Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za otuđenje nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, među kojima je i skladište „Stajkov potok“ u Zaječaru, kao i Skladišni kompleks – „Grljan“. 

Skladišni kompleks – „Grljan“, objekat posebne namene u Zaječaru, koga čine sedam objekata i zemljište ukupne površine 13. 517 m2, prodaje se po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj ceni u iznosu od 156.088,00 evra. Visina depozita je 150.000,00 dinara.

Takođe, Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za otuđenje Vojnog kompleksa – skladišta „Stajkov potok“ u Zaječaru, koga čine 11 objekata, ukupne površine 656, 20 m2 i zemljište površine 1 ha 32 a 2, po sniženoj početnoj kupoprodajnoj ceni u iznosu od 114.639,00 evra. Visina depozita je 110.000,00 dinara.

Pored vojnih kompleksa u Zaječaru, prodaju se i vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u Petrovaradinu, „Stanišin rid“ u Surdulici, strelište u Kragujevcu, vežbalište „Šikara“ u Somboru, kasarna „Lečilište Avala“, vojni kompleks u Zrenjaninu, Klub Vojske u Požarevcu i Beloj Crkvi, kasarna u Irigu, stanovi i poslovni prostori u Beogradu i Nišu.

Za objekte u Nišu, Irigu, Petrovaradinu i na Avali pretpostavlja se da su još zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima od NATO bombardovanja, a ispitivanje i uklanjanje te municije pada na teret kupca.

Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od objavljivanja oglasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>