Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Temperature malo iznad prosečnih vrednosti -Danas sunčano i toplo, narednih dana…
Temperature malo iznad prosečnih vrednosti -Danas sunčano i toplo, narednih dana…

Temperature malo iznad prosečnih vrednosti -Danas sunčano i toplo, narednih dana…

U Srbiji će ujutru biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a u toku dana biće pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 25 stepena, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 21 do 25 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, ujutro će biti sveže, ponegde kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo sa temperaturom oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

U Zaječaru danas sunčano i toplo. Najviša dnevna temperatura 20 stepeni. U petak i za dane vikenda takođe sunčano i toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom preko 20 stepeni.

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije zadržavanja su na graničnom prelazu Batrovci četiri sata, na prelazu Kelebija sa Mađarskom dva sata, a na graničnom prelazu Šid jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Vozače očekuje prijatni uslovi za vožnju i dobra prohodnost puteva, jedino što magla u jutarnjim ili večernjim satima može biti razlog otežane vožnju na putevima pored reka i u kotlinama.

Razlog za opreznijom vožnjom na putevima II i III reda u poljoprivrednim područjima su intezivni jesenji poljski radovi, kada traktori i ostale poljoprivredne mašine ostavljaju za sobom zemlju i blato na kolovozu, što je opasno posebno noću kada je vidljivost smanjena i ograničena.

Na naplatnim rampama na auto-putevima nema dužih zadržavanja, navedeno je u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>