Najnovije vesti
Home / Ritam grada / TEKIJANKA sutra otvara prvi maloprodajni objekat u Zaječaru
TEKIJANKA sutra otvara prvi maloprodajni objekat u Zaječaru

TEKIJANKA sutra otvara prvi maloprodajni objekat u Zaječaru

Sutra, 07. decembra „Tekijanka“ otvara svoj prvi maloprodajni objekat u Zaječaru. Ovo je prvi grad u kome Tekijanka ulazi na novi teren sa manjim objektom a razlog tome leži u molbama velikog broja Zaječaraca, koji znaju kako Tekijanka posluje u drugim mestima, šta znači kupcima, deci, građanima, ustanovama i lokalnoj zajednici, da se taj objekat otvori baš u gradu na Timoku.

Prodavnica u Zaječaru biće otvorena u Hajduk Veljkovoj ulici, broj 71, u 11.00 sati.

Upoznajte Tekijanku iz drugog ugla:

Tekijanka je mala, domaća, porodična firma nastala daleke 1990. godine. Svih ovih 28 godina neguje porodične vrednosti i zalaže se za očuvanje tradicije. Poznata je po odgovornosti i dugoročnosti, upornosti i strpljenju.

Ova mala, domaća, porodična firma raste, razvija se i pripada Timočkoj Krajini. Ona je deo kupaca koji joj na dnevnom nivou poklanjaju nesebično poverenje i koji je sugestijama i kritikama čine još boljom. Tekijanka je ponosna na ogromno poverenje svojih kupaca koji joj omogućavaju da bude plemenita i humana.

Ovo je samo deo onoga što je zajedno sa svojim kupcima Tekijanka omogućila za  28 godina postojanja: pomoć u izgradnji parohijskog doma u porti kladovske crkve, finansiranje izrade ikonostasa u crkvi u Tekiji i Crnajki i oslikavanje fresaka u manastiru Vratna, organizovanje akcije “Nedelja dobre volje” u Kladovu i pomoć crkvi, Udruženju osoba sa posebnim potrebama “Nada”, osnovnim školama i Crvenom krstu, donacija kompleta posteljina bolnicama u Kladovu, Majdanpeku i Boru, opremanje negotinskog Doma zdravlja stomatološkom stolicom za dečije zubno odeljenje, partnerstvo sa školama širom Timočke krajine kroz opremanje istih tehničkom i nastavnom opremom (računari, projektori, klima uređaji, televizori, interaktivne table, štampači, skeneri, fotoaparati)…, pomoć meštanima i organizacijama za vreme poplava 2014. godine, podrška đacima razvoju svojih potencijala putem stipendija, ekskurzija, dodatnih edukacija, takmičenja…, afirmacija dečijeg sporta kroz pomoć dečijim sportskim klubovima, partnerstvo sa velikim brojem KUD-ova i raznih udruženja, učestvovanje u relizaciji projekata osoba sa posebnim potrebama, zalaganje za očuvanje tradicije kroz podršku velikog broja lokalnih manifestacija, uređenje dvorišta vrtića, bebi klub, novogodišnji Tekijanka karavana i podela paketića mnogobrojnim mališanim, u zajedništvu sa pravoslavnim hramovima širom Timočke krajine tradicionalno svake godine Tekijanka organizuje Uskršnju tucijadu i lomljenje Božićne česnice sa zlatnikom i pomaže razvoj lokalnih proizvođača kao partneri koji plasiraju zdravu hranu i namirnice proizvedene na teritoriji Timočke Krajine

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>