Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Tekijanka otvorila maloprodajni objekat u Zaječaru (FOTO)
Tekijanka otvorila maloprodajni objekat u Zaječaru (FOTO)

Tekijanka otvorila maloprodajni objekat u Zaječaru (FOTO)

Porodična kompanija „Tekijanka“  danas je u Zaječaru otvorila svoj prvi maloprodajni objekat. Svečanom otvaranju, u prelepoj atmoseferi, prisustvovali su mnogobrojni Zaječarci, deca ali i prijatelji kompanije, koja već 28 godina opravdava razlog svog postojanja i poverenje svojih potrošača. Ono po čemu se Tekijanka razlikuje od drugih je  ubeljivo najpovoljnija kupovina, a tu su i mnogobrojne akcije i fenomenalne pogodnosti za potrošače.

Porodična kompanija „Tekijnaka“ stigla je i u Zaječar. U godini u kojoj obeleževa 28 godina rada i postojanja, ovo je svakako dan koji će menadžment te kompanije pamtiti jer je prvi maloprodajni obejkat u gradu na Timoku, danas svečano otvoren. Prema rečima Danijele Caranović, PR menadžer kompanije „Tekijanka“ objekat u Zaječaru je manje površene ali će sigurno zadovoljiti potrebe kupaca.

„Ovo je prvi put da kada dođemo na novu teritoriju, najpre otvorimo mali objekat, pa tek onda, imamo u planu da otvorimo veći objekat. Razlog leži u tome što zaista nismo mogli da odolimo molbama Zaječaraca, onih koji nas poznaju i koji znaju kako radimo u svim ostalim opštinama i gradovima, i eto, rešili smo da otvorimo prvo ovako mali i lep objekat, na površini oko 120 metara kvadratnih, sa 19 zaposlenih, što opet predstavlja jedno lepo osveženje za ovu malu ulicu u Zaječaru“, rekla je Caranović na svečanom otvaranju.

Svih ovih godina Tekijanka neguje porodične vrednosti i zalaže se za očuvanje tradicije. Poznata je po odgovornosti i dugoročnosti, upornosti i strpljenju ali i po mnogim drugim pogodnostima za potrošače.

„Tekijnaka nosi slogan „Najpovoljnija porodična kupovina“ i eto ideja je da našim akcijama zadovoljimo potrebe kupaca. Svakim danom imamo akcije, što za korisnike kartica, što za sve kupce. Naše akcije su lepo obeležene i kupci mogu da se snađu. Ono što možemo da prezentujemo po prvi put u Zaječaru je da imamo našu TK karticu koja je posebna, da tako kažem, za obične građane, a posebna za penzionere. Ima još puno pogodnosti. Nedeljnom akcijom su obuhvaćeni atraktivni proizvodi sa velikim brojem artikala na akciji i to je upravo odlika tih akcija. Zatim, svakim danom, imamo različite akcije, to nisu samo sniženja, to su vezane kupovine, novi artikli u ponudi, koji se nalaze na našim policama po povoljnim cenama. Subotom u Zaječaru imamo 15% popusta na odeljenju voće i povrće za korisnike kartica, sredom i subotom su akcije na mesu a ono što je jako dobro, je da korisnici kartica dobijaju poruku sa povoljnostima u toku dana ili nekog perioda koji ih očekuje“, dodale je Caranović.

Pre svečanog otvaranja, menadžment kompanije „Tekijanka“ posetio je Dečije odeljenje zaječarskog Zdravstvenog centra i donirao pakete igračaka i 20 kompleta posteljina. Nakon toga, zaječarskom porodilištu su takođe uručeni kreativni setovi za mališane i svaki novorođeni mališan u Zaječaru će do kraja godine dobiti paket od ove kompanije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>