Najnovije vesti
Home / Vesti / TEKIJANKA ČAROLIJA ODUŠEVILA ZAJEČARSKE MALIŠANE (FOTO)
TEKIJANKA ČAROLIJA ODUŠEVILA ZAJEČARSKE MALIŠANE (FOTO)

TEKIJANKA ČAROLIJA ODUŠEVILA ZAJEČARSKE MALIŠANE (FOTO)

Porodična kompanija „Tekijanka“ i ove godine poklanja novogodišnju predstavu za decu u opštinama i gradovima u kojima posluje. Juče je u zaječarskom pozorištu izvedena „Šašava novogodišnja bajka“,  koja je okupila najmlađu publiku u znatno velikom broju od očekivanog, pa se tražila karta više. 

Baš kao što su i obećali  - mnogo zabave, slatkiša i mnogo čarolije ispunilo je juče salu zaječarskog pozorišta, u kojoj je Tekijanka, kako već u toj kompaniji običaj nalaže, organizovala novogodišnje druženje sa zaječarskim mališanima. O tome da je druženje bilo i više nego uspešno, svedoči činjenica da je Deda Mraz jedva ušao u pozorište, jer je zainteresovanost mališana bila iznad očekivanog.


„Kao i svake godine, i ove smo rešili da obradujemo najmlađe. Čast nam je i zadovoljstvo da decu obradujemo jednom pozorišnom predstavom „Šašava novogodišnja bajka“ i ja se nadam da ćemo mnogo dece nasmejati i uveseliti za ove praznike, da će im to biti jedan lep izlaz iz ove godine i ulazak u 2020. godinu. Nadamo se da osećaju tu toplinu i atmosferu koju „Tekijanka“ donosi za praznike“, rekla je Andrijana Stojković, direktor marketinga i dodala:

„U okviru „Tekijanka karavana“ nastavljamo da delimo novogodišnje paketiće i uveseljavamo sve one kojima je to potrebno.  Sve opštine u kojima radimo, obićićemo i nadam se da nećemo nikoga zaobići“.

Nakon Zaječara i Knjaževca, Tekijanka novogodišnja čarolija na daskama koje život znače seli se u Kladovo, Donji Milanovac, Negotin, Majdanpek i Bor.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>