Najnovije vesti
Home / Vesti / Trening „Tehnika upravljanja vremenom“ u Zaječaru
Trening „Tehnika upravljanja vremenom“ u Zaječaru

Trening „Tehnika upravljanja vremenom“ u Zaječaru

Timočki Omladinski Centar u okviru projekta POMAK zajednica, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje trening na temu Tehnike upravljanja vremenom, sutra, 15. i u utorak, 16. januara u prostoru za POMAK. 

„U dobu kada smo okruženi savremenim IKT uređajima i konstantnim notifikacijama sve je više „kradljivaca vremena“ koje trebamo eliminisati i „hitnih situacija“ čije rešavanje ipak može da sačeka. Cilj dvodnevne obuke je unapređenje veština upravljanja vremenom, odnosno kreiranje strategija za jednostavnije i lakše određivanje prioriteta, fokusiranja na ciljeve i aktivnosti. Učesnici će saznati kako da uspešno identifikuju uzroke „rasipanja“ vremena, efektivno delegiraju zaduženja, izađu na kraj sa čestim prekidima u obavljanju posla, planiraju i realizuju sastanke, a sve u cilju racionalne organizacije sopstvenog rasporeda i rasporeda tima“, navode se TOC-u i dodaje:

„Svi zinteresovani mladi, mladi sa inovativnim idejama, mladi preduzetnici i freelanceri ili predstavnici organizacija mladih i za mlade iz Zaječarskog i Borskog okruga, mogu se još danas prijaviti, ukoliko imaju motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko su komunikativni, kreativni i spremni na lični napredak“.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju u kancelariji TOC-a, na telefon 069/ 444 1091 ili putem mejla office@toc.rs .

Predavač: Nikola Dunjić je HR Biznis konsultant sa višegodišnjim iskustvom u oblasti biznis konslatinga, razvoja i koučinga. Tokom svoje karijere učestvovao je u kreiranju i sprovođenju brojnih projekata i programa Saveta Evrope,USAID-a, UNDP, NDI, Građanske inicijative, KOMS, itd. Nikola je trener Erickson Coaching International, po obrazovanju je diplomirani politikolog za međunarodne poslove. Poslednjih godina je uključen u standardizaciju i razvoj HR tržišta na teritoriji Srbije i regiona. Razvoj pojedinaca i timova je nešto što radi trenurno kroz primenu koučinga, gemifikacije i motivacije u razvoju zaposlenih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>