Najnovije vesti
Home / Vesti / Tehnička škola Zaječar DOBITNIK PRIZNANJA PRIMERA DOBRE PRAKSE U OBLASTI KARIJERNOG VOĐENJA I SAVETOVANJA
Tehnička škola Zaječar DOBITNIK PRIZNANJA PRIMERA DOBRE PRAKSE U OBLASTI KARIJERNOG VOĐENJA I SAVETOVANJA

Tehnička škola Zaječar DOBITNIK PRIZNANJA PRIMERA DOBRE PRAKSE U OBLASTI KARIJERNOG VOĐENJA I SAVETOVANJA

Na šestoj Nacionalnoj Euroguidance konferenciji ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji i Evropi”, zaječarska Tehnička škola dobitnik je priznanja za primera dobre prakse, kao i uspostavljanja saradnje sa predstavnicima zanimanja na lokalnom nivou za seriju radionica pod nazivom „Ako misliš uspeti ne smeš odustati“, autora Danijele Đorđević i Saše Nikolića.

Konferenciji je prisustvovalo preko 200 karijernih praktičara, nastavnika i stručnih saradnika iz osnovnih i srednjih škola, savetnika Nacionalne službe za zapošljavanje, predstavnika kancelarija za mlade, udruženja i asocijacija, predstavnika akademske zajednice i centara za razvoj karijere, kao i donosioca odluke iz Srbije.

Kao predstavnici Tehničke škole, konferenciji su prisustvovali Dušica Petrović, voditelj Tima za KviS, Danijela Đorđević, Jasmina Lilić i Goran Stanković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>