Najnovije vesti
Home / Sport / ALI SVI TI PLANOVI SU PALI U VODU U utorak Skupština Fudbalskog kluba Timok -DA LI JE MOGUĆ KRAJ KRIZE
ALI SVI TI PLANOVI SU PALI U VODU U utorak Skupština Fudbalskog kluba Timok  -DA LI JE MOGUĆ KRAJ KRIZE

ALI SVI TI PLANOVI SU PALI U VODU U utorak Skupština Fudbalskog kluba Timok -DA LI JE MOGUĆ KRAJ KRIZE

Prošlo je pola godine od kada su navijači smenili rukovodstvo i stručni štab Timoka, verujući da mogu bolje od smenjenih. Navijačima je uverenje bilo bez pokrića. Ekipa Timoka je ušla u novo prvenstvo s ambicijom da opet kao nekada bude među vodećim srpskoligašima. Ali su ti planovi pali u vodu. Ekipa je odigrala 15 jesenjih utakmica i nijednu nije dobila, samo je dve remizirala, da bi na samom kraju postigla prvu pobedu u jesenjoj polusezoni i, naravno, ostala na poslednjem mestu na tabeli.

U toku priprema izborne konferencije klubova vođeno je više razgovora sa onima kojima Timok duguje pare, zbog čega je žiro račun kluba još u blokadi. U izgledima su neka rešenja za krizu kluba.
Od odgovrnih ljudi ima obećanja da su mogući dogovori, optimista je aktuelni predsednik FK Timok Branislav Đorđević:

- Svi su saglasni da deo našeg duga otpišu, da napravimo reprogram dugovanja da bismo što pre izmirili svoje obaveze. Za utorak smo zakazali Skupštinu kluba, izabraćemo novo rukovodstvo i predsednika. U pitanju je Zaječarac, bivši igrač Timoka, sada ugledni privrednik koji je napravio kompletan program i ima viziju sanacije gubitaka. Po tome sudeći, ima nade za opstanak Timoka, a posle ćemo da razmišljamo i o Prvoj ligi, kaže predsednik Đorđević.

Pored delegata, bivših i nekadašnjih fudbalera, trenera, navijača i fudbalskih poslenika Skupštini će prisustvovati i predstavnici lokalne samouprave koji su spremni da pomognu. Posle ovih nagoveštaja u klubu je nastupila neka radost i vera u lepšu budućnost kluba.

Mnogi veruju da za Timok dolaze bolji dani i da se nikad više neće dogoditi bruka kao što se dogodila sa smenom rukovodstva, stručnog štaba i svih onih koji su imali važne i odgovorne funkcije u klubu.
Očekivanja su velika, nade takođe, ali se svi propisi fudbalske organizacije moraju do kraja ispoštovati.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>