Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Sve je to Rock and Roll: U ROK KAMPU NA KRALJEVICI -PROVOD ODLIČAN, HRANA FENOMENALNA, ATMOSFERA UVEK POZITIVNA, PEVA SE DO ZORE.. (FOTO, AUDIO)
Sve je to Rock and Roll: U ROK KAMPU NA KRALJEVICI -PROVOD ODLIČAN,  HRANA FENOMENALNA, ATMOSFERA UVEK POZITIVNA, PEVA SE DO ZORE.. (FOTO, AUDIO)

Sve je to Rock and Roll: U ROK KAMPU NA KRALJEVICI -PROVOD ODLIČAN, HRANA FENOMENALNA, ATMOSFERA UVEK POZITIVNA, PEVA SE DO ZORE.. (FOTO, AUDIO)

U rok kampu na Kraljevici ove godine je 200 šatora i oko 500 kampera. Najstariji ima 71 godinu, dok je najmlađi 2006. godište. 

Prema rečima Predraga Nicića Nice, starešine Odreda izviđača „Djordje Simeonović“ u Zaječaru, u kampu borave gosti iz Bugarske, Rumunije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne, Slovenije ali i iz cele Srbije.

„Mislim da je sada Gitarijada krenula jednom uzlaznom putanjom i da se polako vraća u one stare vode kada je ovde bilo, sećam se prve dve godine, po 5 hiljada kampera i mislim da će iz godine u godinu biti sve bolje i bolje“, rekao je Nicić.

Prema rečima kampera provod u kampu je odličan,  hrana fenomenalna, atmosfera uvek pozitivna, peva se cele noći…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>