Najnovije vesti
Home / Vesti / SVE JE TO ROCK AND ROLL: Prvi kamperi stigli sinoć u kamp, ODBROJAVANJE POČELO
SVE JE TO ROCK AND ROLL: Prvi kamperi stigli sinoć u kamp, ODBROJAVANJE POČELO

SVE JE TO ROCK AND ROLL: Prvi kamperi stigli sinoć u kamp, ODBROJAVANJE POČELO

Do početka 52. Gitarijade ostalo još nekoliko sati. Juče su otvorene kapije Rock kampa, koji je i ove godine smešten na Kraljevici. Da li je u kampu sve spremno i odakle su stigli prvi kamperi?

Prvi posetioci stigli su u kamp još juče,  iz cele Srbije, Zrenjanina, Varvarina, Kostolca, Vranja, Niša, Pirota, Majdanpeka, ali i iz Crne Gore i Bugarske.  Organizatori tek danas očekuju navalu kampera.

Kako su nam kamperi rekli, atmosfera u kampu je pozitivna, provod odličan…


Prema rečima Predraga Nicića Nice, starešine Odreda izviđača „Djordje Simeonović“ u Zaječaru, trenutno je u kampu oko 70 prijavljenih kampera, a očekuju se da kamperi tek pristignu u popodnevnim satima.

„Mi imamo elektronskim putem do 25. juna ujutru, prijavljeno preko 350 kampera iz Srbije i okolnih zemalja. Trenutno je u kampu oko 70 prijavljenih kampera, mada neki se još „suše“ i doći će da se prijave i podignu svoje šatore, a 30-ak šatora je već podignuto. Hrana koju je ekipa Odreda izviđača „Đorđe Simeonović“ pripremila će uskoro biti poslužena kamperima, a mi ćemo hranu deliti do 18.00 sati, tako da i svi koji budu i u popodnvenim časovima stigli, imaće ručak. Danas je meniju sladak kupus sa mesom, sutra će biti poslužen tradicionalno naš izviđački pasulj a u subotu gulaš“ , rekao nam je Nicić.


Rock kamp na Kraljevici će biti otvoren do 1. jula i ugostiće sve one koji vole rock muziku, kampovanje, prirodu i druženje sa posetiocima iz celog regiona.

Zbog kiše i loših vremenskih uslova, u toku je i posipanje prostora ispred bine rizlom, tako da će za koji sat sve biti spremno za početak najveće rok manifestacije na Balkanu.


[masterslider id="16"]

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>