Najnovije vesti
Home / Ritam grada / SVE JE SPREMNO ZA SVEČANO OTVARANJE RENOVIRANE POPOVE PLAŽE U ZAJEČARU!
SVE JE SPREMNO ZA SVEČANO OTVARANJE RENOVIRANE POPOVE PLAŽE U ZAJEČARU!

SVE JE SPREMNO ZA SVEČANO OTVARANJE RENOVIRANE POPOVE PLAŽE U ZAJEČARU!

Renovirani kompleks „Popova plaža“ u Zaječaru biće svečano otvoren sutra, 20. jula u 21.00 sat koncertom popularne pop pevačice Goce Tržan.

Nakon 4 godine, ovaj kompleks dobija novi sjaj. Uređeni su sportski tereni, brana, postavljeni suncobrani a ponovo radi i vodoskok.

Bina je postavljena i sve je spremno za svečano otvaranje Popove plaže i nastup Goce Tržan, čiji će koncert, prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, biti poklon gradu.

„Važno je reći da je ovaj koncert poklon svim građanima sa nadom da ćemo grad Zaječar zajedničkim snagama što pre oporaviti. Za ovaj koncert nisu izdvojena nikakva sredstva iz budžeta grada Zaječara. Jedino što je plaćeno su putni troškovi benda, koje su sponzorisali naši gradski mali privrednici i ni dinar više“, naglasio je NIčić.

Koncertu Goce Tržan prethodiće nastup mladih zaječarskih bubnjara.
Polaznici Škole bubnjeva zaječarskog „Dečijeg centra“, koji su nedavno nastupili na Drum Dum festivalu u Leskovcu i predstavili naš grad, predstaviće se i zaječarskoj publici, otvarajući svečanost na Popovoj plaži.

Podsetimo, Popova plaža je do 2013. godine predstavljala jedan od najuređenijih sportsko rekreativnih kompleksa u Srbiji na kojoj su bili tereni za mali fudbal, fudbal na peni, tereni za košarku, odbojku (na pesku), staze za rolere, skejtbordove, teren za mini golf , teniski tereni a igrao se i vaterpolo…Zaječarci i gosti iz susednih gradova i Bugarske uživali su tada u mnogobrojnim letnjim koncertima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>